Damir Mulaomerović: Nisam zadovoljan pristupom nekih igrača

Trener Tuzlaka nakon poraza u Mostaru

Damir Mulaomerović: Nisam zadovoljan pristupom nekih igrača

Košarkaši OKK Sloboda poraženi su večeras u Mostaru od HKK Zrinjski 80:74 u utakmici u kojoj su imali svoje šanse ali veliki broj grešaka i promašenih slobodnih bacanja koštali su ih nečeg višeg. 

Damir Mulaomerović, trener Slobode, poslije utakmice rekao je slijedeće:

"Zrinjski je na kraju zasluženo slavio" - rekao je popularni Mula i dodao:

"Imali su puno više želje i htijenja, na kraju su na sve to pogodili i par nekih teških šuteva, pogotovo Glogovac. Utakmica je bila bitna i za njih i za nas, te s te strane nisam zadovoljan pristupom nekih igrača, očito će se na tome još morati raditi. Zrinjskom još jednom čestitam bili su bolji i zasluženo slavili. Pokazali su ponavljam, više želje a možda i pameti. Nama je pala koncentracija, defanzivno smo popustili i tu je priči bio kraj" - kazao je Damir Mulaomerović nakon poraza u Mostaru. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Promo

Top Komentari

Haresolina
Priča mu ista ko u Pandže. Slijedi da će i igra biti ista. I ništa se ne preduzima. Ma dokle?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi