Damjanović ponovo na klupi sarajevske Bosne

Zvanično potvrđeno

Damjanović ponovo na klupi sarajevske Bosne

Košarkaški klub Bosna Royal imenovao je novog trenera.

Studenti su prošle sezone, u 26. odigranih utakmica, ostvarili samo jednu pobjedu i na kraju preselili u niži rang, a po završetku sezone došlo je i do promjena na trenerskoj klupi.

Putem zvanične stranice obznanjeno je kako će Bosnu u narednom periodu voditi Aleksandar Aco Damjanović koji je nekadašnjeg prvaka Evrope imao priliku i ranije voditi.

U Bosni je Damjanović također bio i u ulozi asistenta, a kao trener jedno vrijeme je radio i na Kipru vodeći Keravnos u kojem je i zaključio igračku karijeru.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Prethodnih sedmica bilo je špekulacija kako bi Bosna unatoč ispadanju mogla igrati u eliti, i to jer joj je Vogošća ponudila zamjenu mjesta, ali od cijele priče neće biti ništa.

Top Komentari

teddy sheringham
Daj ba ugasite klub, nije sramota. Ovako patite i sebe i nas.
2 2
rehaTZ
Zalosno sta uradise od kluba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi