'Debeljuca' uzeo loptu u ruke, izveo čudo i ekspresno pobjegao s parketa

Sve je oduševio

'Debeljuca' uzeo loptu u ruke, izveo čudo i ekspresno pobjegao s parketa

Midhat Šljivak

Milwaukee Bucksi pobijedili su protekle noći na svom parketu New York Knickse 110:105, no nakon utakmice se najviše priča o navijaču domaćeg tima koji je pogodio šut s pola terena i osvojio je 10.000 dolara.

Navijač Milwaukee Bucksa je sa sinoćnje utakmice protiv New York Knicksa otišao bogatiji za 10.000 dolara nakon što je pogodio šut s pola terena.

'Debeljuca' je imao svoj sretan dan. Njegov broj je izvučen među 15.000 drugih i dobio je priliku da se proslavi šutem s pola terena koji bi mu donio 10.000 dolara.

Kompletna dvorana je bila na nogama. Apsolutno svi su bordili ovog momka koji je potom izveo čudo i od tablu je poslao loptu kroz koš.

Oglasi

Odmah nakon što je pogodio šut debeljuca je odjurio s terena u svlačionice uz erupciju oduševljena na tribinama.

Pogledajte ovaj zaista fenomenalan pogodak koji je ovom momku uljepšao dan i koji mu je donio sasvim lijepu cifru od 10.000 dolara.

Ovakve igre u Sjedinjenim Američkim Državama nisu nepoznanica. Često timovi organizuju nagradne igre za navijače, a oni i često odnesu vrijedne nagrade.

Bilo je zaista čudesnih pogodaka, a ovaj momak se priključio ekipi koja je odnijela novac kući.

Milwaukee Bucksi su protiv Knicksa došli do treće pobjede u novoj sezoni i na učinku su od tri pobjede i dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi