Deura i Jones nadaju se pobjedi

Čeka nas duel sa Belgijom

Deura i Jones nadaju se pobjedi

S. Mlaćo

Pred susrete ženske košarkaške reprezentacije protiv Belgije i Sjeverne Makedonije govorile su i igračice Milica Deura i Jonquel Jones.

Vjeruju u dobar rezultat.

"Atmosfera je zaista izvrsna, ovo nam je najljepši period godine. Igranje pred našim navijačima protiv Belgije je dodatni motiv i želimo kvalifikacije otvoriti pobjedom te se opet plasirati na EP", kazala je Deura.

Prokomentarisala je našeg rivala.

"Sigurno da smo na EP bili nepoznanica i da nas nisu shvatili ozbiljno. Oni su kvalitetna ekipa i daleko su dogurali, vjerujem da će sada ozbiljnije shvatiti meč. Imat će dodatni motiv da nam se osvete za poraz na Evropskom prvenstvu. Poznajemo ih, trener im se promijenio, ali zadržat će svoj stil igre".

Medijima se obratila i Jonquel Jones koja nije krila zadovoljstvo što je ponovo u reprezentaciji, te u našoj zemlji.

"Biće lijepo igrati pred našim navijačima", dodala je između ostalog Jones.

Top Komentari

user1611963159
Ajmo cure, samo napred!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi