Dončić: Žao mi je što nisam imao još ta dva skoka

Luka smatra da je mogao još bolje

Dončić: Žao mi je što nisam imao još ta dva skoka

Jedan od najvećih svjetskih košarkaških talenata Luka Dončić odigrao je sinoć u Istanbulu protiv Fenerbahčea jednu od najboljih partija u sezoni.

Njegov Real Madrid je slavio pobjedu rezultatom 79:77, a Dončić je upisao 20 poena, deset asistencija i osam skokova. Dakle, falila su mu samo dva skoka do triple-duble učinka.

On je nakon meča žalio baš za ta dva skoka.

"Šta mogu da kažem na to? Naravno da mi je žao što nisam imao još ta dva skoka. Sa druge strane, najvažnije je da smo pobijedili. Timski uspjeh mi je bitan i to se računa", rekao je Luka pa se osvrnuo i na budućnost:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Ne mogu sada o tome da razmišljam. Ostaviću to za neki drugi put. Osjećam se odlično u ekipi u kojoj trenutno nastupa, volim Madrid. Smatram da je ovo trenutno najbolje moguće mjesto za mene. Ima vremena za planove o budućnosti", rekao je Dončić.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti