Double-double Stupar za prvu pobjedu u sezoni

Bivša bh. reprezentativka sjajno otvorila novu sezonu

Double-double Stupar za prvu pobjedu u sezoni

E. Dindić

U okviru 1. kola Druge lige Njemačke za košarkašice sastale su se ekipe Rhein-Maina bivše bh. reprezentativke Anje Stupar i ekipa Wuerzburga.

U dramatičnoj završnici domaći sastav slavio je minimalnu pobjedu rezultatom 65:64.

Bh. košarkašica na parketu provela je 30. minuta i za to vrijeme ostvarila je učinak od 23 poena i dodala 11 skokova, te bila najzaslužnija za pobjedu svoga tima.

Anja Stupar je dugo vremena bila standardna reprezentativka Bosne i Hercegovine, prošla je sve mlađe selekcije naše države.  Jedno vrijeme bila je i kapiten reprezentacije, a nakon gašenja i ponovne reaktivacije  seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine nije bila više pozivana.

Sigurno je da još uvijek može dosta da pruži u reprezentativnom dresu, te da ono najbolje od nje tek možemo očekivati u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi