Dragića za Božić provocirali, ali imao je spreman odgovor

Košarkaš Miamija je brzo reagovao

Dragića za Božić provocirali, ali imao je spreman odgovor

Edmir Škorić

Slovenački košarkaš Miamija Goran Dragić objavio je fotografiju Božićne trpeze na drušvenim mrežama i na taj je način čestitao Božić svim pravoslavnim vjernicima.

On je u krugu porodice uživao u Božiću, a čak se i na ovaj dan neko našao da isprovocira Dragića napisavši mu kako to da kao Slovenac slavi pravoslavni Božić, koji je ipak dao odmjeren odgovor.

"Slovenac sam pravoslavne vjere. Na današnji praznik želim ti mir u duši i radost u srcu", napisao je Dragić jednom od korisnika Twittera koji ga je pitao da li je Slovenac.

Dragić je dijete iz braka Srbina i Slovenke, a porijeklo s očeve strane vodi iz Republike Srpske iz manjeg sela Majdan kod Šekovića.

Kada je osvojio Evropsko prvenstvo, Dragić je kazao kroz smijeh da medalju nosi i u Republiku Srpsku.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Top Komentari

Emir
Mamicu mu i njemu i republici smrdskoj.
16 8
Benjamingst
Sramota je sta se sve cita ovdje....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi