Drago Karalić ostaje na klupi ŽKK Mladi Krajišnik

Produžio saradnju

Drago Karalić ostaje na klupi ŽKK Mladi Krajišnik

M. Šljivak

Drago Karalić i u narednoj sezoni će sjediti na klupi ŽKK Mladi Krajišnik.

Iako je imao ponude drugih klubova, Karalić je odlučio da prihvati ponudu za produžetak saradnje i on će i dalje voditi Malene sa klupe.

Tako ćemo ovog iskusnog stručnjaka i naredne sezone gledati pored terena tima iz Banja Luke, a cilj će svakako biti ulazak u doigravanje za prvaka BiH.

Protekle sezone Mladi Krajišnik je ostao bez nastupa u doigravanju. Tamo su završile ekipe Trebinja, Orlova i RMU Banovića.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Na kraju je titula ponovo završila u Banovićima čije su košarkašice slavile sa 3-2 u finalnoj seriji.

Mladi Krajišnik je godinama bio u samom vrhu bh. košarke i jedan su od najtrofejnijih klubova sa četiri titule prvaka i četiri trofeja Kupa BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi