Drama na bh. nebu: Iznad Banja Luke se pokvario avion sa košarkašima Crvene zvezde

Sve se na kraju dobro završilo

Drama na bh. nebu: Iznad Banja Luke se pokvario avion sa košarkašima Crvene zvezde

Jučer se u večernjim satima na nebu iznad Bosne i Hercegovine odvijala prava drama.

Avion Air Srbije na redovnoj liniji za Milano u kojem su bili košarkaši Crvene Zvezde koji su krenuli u Italiju na odigravanje euroligaške utakmice protiv Armani Exchange Milana.

Beograđani su poletjeli s 15 minuta kašnjenja u 18:30h s bg.aerodroma no nakon samo 55 minuta leta bili su primorani na povratak u srpsku prijestolnicu.

Negdje iznad Banjaluke pilot je shvatio da je jedan od motora aviona u ozbiljnom kvaru te zatražio dozvolu za povratak koju je na koncu i dobio.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Povratak je prošao sretno i bezbjedno a prema zadnjim informacijama "crveno-bijeli" su za Milano krenuli opet oko 20:20h i sretno stigli na odredište.

Utakmica između Armani Exchange Milana i Crvene Zvezde igra se u četvrtak u 20:45h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi