Drama u Laktašima, Igokea promašila dva šuta za pobjedu protiv Zvezde
Zvezda je ove sezone nezaustavljiva u ABA lig, ali ako je iko bio blizu da dobije crveno-bijele, onda su to košarkaši Igokee

Beograđani na 15:0 u ABA ligi

Drama u Laktašima, Igokea promašila dva šuta za pobjedu protiv Zvezde

E. Škorić

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju dominaciju u ABA ligi, pa su u Laktašima došli do 15. pobjede u 15. meču. Domaću Igokeu savladali su sa 79:77.

Zvezdi niko nije uspio otkinuti bodove ove sezone u regionalnom šampionatu, ali Igosi su bili na dobrom putu da zaustave seriju Beograđana, koji su istina danas bili oslabljeni.

Tim koji je doživio neke promjene u rosteru proteklih dana, ali i na poziciji stručnog štaba, odolijevao je Zvezdi do samog kraja. Prvi period gosti iz Beograda dobili su sa 20:18, ali je Igokea u završnici prvog dijela imala plus šest. Na odmor se otišlo pri rezultatu 43:41 za Igokeu.

Smjenjivale su se ekipe u vodstvu, Igokea je prije zadnjih 10 minuta imala plus tri - 62:59.

U zadnju minutu se ušlo pri rezultatu 75:73 za Zvezdu. Igokea se odbranila, ali je Lešić napravio kardinalnu grešku, poklonio loptu gostima koji odlaze na plus četiri i tu je završena nada Igosa da možda mogu da odvedu meč makar u produžetak.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Luković je trojkom na 14 sekundi do kraja Igokeu primakao na minus jedan, a na drugoj strani napravljen je faul pa je Zvezda poenima Simanića opet došla na plus tri, ali nije bilo koncentracije da se u završnici napravi neka senzacija. Imali su Igosi dva šuta za pobjedu, ali nije bilo sreće...

Ragland je ubacio 18 poena u pobjedi Zvezde, po 11 Davidovac i Ojo, dok je u timu Igokee Anđušič ubacio 15, Adamović 12, Lešić 11, a Radivojević 10 poena.

Top Komentari

DamirT
Ono kad si domacin,a 90% navijaca na utakmici ti zvizdi.Hahahaha vjestacki klub bez navijaca
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi