Drežnjak: Znamo da je utakmica od velikog značaja, idemo po pobjedu

Široki dočekuje Slobodu na Pecari

Drežnjak: Znamo da je utakmica od velikog značaja, idemo po pobjedu

HKK Široki sutra s početkom u 19:30 sati na svom parketu dočekuje Slobodu.

Riječ je o prvoj polufinalnoj utakmici za prvaka BiH, koja je najvažnija u sezoni i za jedne i za druge, a optimizam za plavo-bijele donosi to što bi Dario Drežnjak mogao biti spreman nakon što je zbog povrede propustio dvije utakmice.

"Pokazali smo kroz cijelu sezonu da smo ekipa koja ima određenu kvalitetu i da nikome nije lako igrati protiv nas. Ako budemo na razini na kojoj igramo većinu utakmicu mislim da neće biti većih poteškoća protiv Slobode koja je dosta dobra momčad", kazao je Drežnjak uoči utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mi se trebamo držati skupa kao jedan tim jer smo takvim pristupom došli do tu gdje smo sad. Što se tiče moje povrede, sada se osjećam dobro i trebao bih zaigrati. Znamo da je ovo za HKK Široki utakmica od velikog značaja i mi ćemo učiniti sve da je pobijedimo i tako obradujemo naše vjerne navijače koje bih pozvao da dođu u što većem broju”.

Ovo je ujedno i velika borba za Drugu ABA ligu jer će finalisti izboriti pravo igranja tog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi