Optimizam u taboru Sparsa

Đukanović: Ako budemo pravi pobjeda neće izostati

Pred košarkašima Sparsa sutra je uzvratna utakmica polufinala play-offa košarkaškog prvenstva BiH.

Nakon što su slavili u Mostaru, Sparsi predvođeni trenerom Ivanom Opačkom će imati priliku da dvokorakom uđu u veliko finale.

"U Mostaru smo odigrali jednu dobru utakmicu, bilo smo na nivou i djelovalo je sveukupno dobro. Sutra je pak pred nama novi meč. Očekujemo da Zrinjski odreaguje, jer se radi o kvalitetnoj ekipi, no ukoliko mi budemo na nivou pobjeda neće doći u pitanje", kazao je uoči utakmice košarkaš Sparsa Milutin Đukanović.

Osvrnuo se i na atmosferu u timu. 

"Atmosfera je već neko vrijeme na visokom nivou. Bez neke velike euforije ulazimo u sutrašnji meč. Cilj nam je dati sve od sebe i nadam se da ćemo na kraju doći do važne pobjede."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije