Džidić šalje poziv Biberoviću

Kakvu odluku će donijeti talentovani košarkaš?

Džidić šalje poziv Biberoviću

S. Mlaćo

Tarik Biberović, mladi član OKK Spars Sarajevo krajem prošle godine potpisao je višegodišnji ugovor sa turskim velikanom Fenerbahčeom.

Radi se o velikom talentu bh. košarke kojem mnogi predviđaju blistavu budućnost, a u Fenerbahčeu su odlučili Biberovića ostaviti na posudbi u Sparsima.

Pojavila se i nezvanična informacija da će Biberović u budućnosti nositi dres reprezentacije Turske, ali u našem Savezu ne razmišljaju odustati od ovog talentovanog košarkaša.

Naime, Biberović će sigurno dobiti poziv selektora naše juniorske reprezentacija Borisa Džidića za testiranja koja će biti obavljena od 13. do 16. maja, a okupljanje reprezentacije je 25.06.

U bh. selekciji Biberovića vide kao košarkaša od kojeg se može mnogo očekivati, pa će biti zanimljivo vidjeti kakvu odluku će donijeti ovaj mladi košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi