Durant je "proletio" pored LeBrona, ali ubrzo je uslijedila osveta
Foto: Screenshot

Šta je bilo bolje, zakucavanje ili blokada?

Durant je "proletio" pored LeBrona, ali ubrzo je uslijedila osveta

Iza nas su 24 minute sjajne košarke u duelu Cleveland Cavaliersa i Golden State Warriorsa.

Cleveland Cavaliersi na poluvremenu vode sa 64:57, a gledaoci u Quicken Loans Areni su imali šta vidjeti u prvom poluvremenu.

Viđeno je nekoliko zaista sjajnih potaza na obje strane, a najviše pažnje su svakako privukle akcije u kojima su učestvovali LeBron James i Kavein Durant.

Durant je u prvoj četvrtini u tranziciji silovito zakucao pored LeBrona Jamesa, koji je donio "pemetnu odluku" da ne staje košarkašu Warriorsa na put. KD je svojim zakucavanjem izmamio uzdahe čak i domaće publike u Clevelandu, ali se nije dugo čekalo na "osvetu" Jamesa.

Nešto manje od četiri minute prije kraja prvog poluvremena Durant je krenuo na prodor prema košu Cavsa, ali se onda pojavio LeBron James i u svom stilu "zalijepo" sjanu blokadu košarkašu Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi