Dušan Ognjenović novo pojačanje SKK Student
Dojučerašnji košarkaš Vršca pojačao je SKK Student.

216 cm visoki centar pomoći će Mostarcima u Ligi za ostanak

Dušan Ognjenović novo pojačanje SKK Student

Košarkaši Studenta će u prvom kolu Lige za ostanak dočekati košarkaše KK Kakanj koje su porazili u posljednjem kolu regularnog prvenstva košarkaške Premijer lige.

Košarkaši Studenta u Ligu za ostanak ući će jači za novog košarkaša. Riječ je o Dušanu Ognjenoviću, dojučerašnjem centru KK Vršac koji je nastupao u ABA 2 ligi. Ognjenović je visok 216 cm i pojačat će konkurenciju pod obručima u mostarskom Premijerligašu.

Osim u Vršcu Ognjenović je još igrao za Radnički, Vizuru Smederevo, Varde, Elektro Šoštanja, Crnokose, Sampaensea i Calera de Potosi.

Student je raskinuo suradnju s Lukom Radmilovićem koji nije uspio izboriti veću minutažu kod Samira Lerića. Kako je ekipa Gradine odustala od Lige za ostanak a KK Bosna je već otpisana, susreti između Studenta, Bratunca i Kaknja odlučit će o trećem putniku u niži rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti