Došao u bolnicu na operaciju nosa, a kada se probudio pored sebe je vidio Džanana Musu

Dan za pamćenje

Došao u bolnicu na operaciju nosa, a kada se probudio pored sebe je vidio Džanana Musu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Džanan Musa uspješno se oporavlja od operacije koju je imao prošle sedmice.

Musa je nakon utakmice protiv Manrese zadobio neugodnu povredu nakon udarca u vrat, te je poslije meča morao na hitnu operaciju zbog frakture dušnika. Bh. košarkaš je bio čak i u induciranoj komi, ali se brzo probudio.

Doktori su uradili odličan posao i bili su prezadovoljni kako je sve prošlo. Musa se sada lagano oporavlja od povrede, ali jasno je da se bh. košarkaš što prije želi vratiti na parket.

Musa se danas ponovo našao u centru pažnje španske javnosti zbog sjajnog poteza tokom svog boravka u bolnici.

Naime, košarkaš juniorskog tima Estudiantesa iz Luga, Dani Lombao, bio je također u bolnici zbog loma nosa, te je bio ugodno iznenađen kada je vidio da je u istoj sobi s Džananom Musom.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Musa se potrudio da ohrabri mladog košarkaša tokom boravka u bolnici, a za uspomenu mu je dao i majicu sa svojim potpisom što je oduševilo Lombaoa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi