Musa iznenadio navijače Breogana porukom na Twitteru odmah nakon poraza u Sevilli

Preuzeo odgovornost

Musa iznenadio navijače Breogana porukom na Twitteru odmah nakon poraza u Sevilli

E. Čaušević

Košarkaši Breogana poraženi su večeras na gostovanju kod Betisa sa 84:81.

Breogan nije uspio da dođe do nove pobjede i nastavi s odličnim igrama jer ih je Betis uspio pobijediti večeras u sjajnoj utakmici.

Bh. košarkaš Džanan Musa ponovo je odigrao veoma dobar meč za svoj tim, te je uspio da ubaci 14 poena, te doda još sedam skokova i četiri asistencije.

Međutim, Musa je bio itekako razočaran nakon utakmice jer nije uspio voditi svoj tim do nove pobjede, a mnoge je iznenadio kada se oglasio na Twitteru odmah nakon večerašnjeg poraza.

Musa je u posljednjim sekundama meča kod rezultata 84:81 imao loptu i pokušao je s tri poena da izbori produžetak svom timu, ali je Brown uspio da izblokira njegov udarac i tako riješi pitanje pobjednika.

Bh. košarkaš se nakon utakmice oglasio na Twitteru i izvinio navijačima za večerašnji poraz.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Preuzimam punu odgovornost za ovaj poraz, nastavit ćemo se boriti i u narednoj utakmici", poručio je Musa.

Promo

Top Komentari

Goran86
Pravi lider ekipe, valjalo bi da ostane jos iducu sezonu. Da se ne zaleti odma npr. Real ili Barsu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi