Musa predstavljen u novom klubu

Vjeruje u dobre rezultate

Musa predstavljen u novom klubu

S. Mlaćo
Bh. reprezentativac Džanan Musa danas je zvanično predstavljen u novom klubu.

Radi se o Breoganu iz Španije u koji Musa stiže iz turskog Efesa gdje je imao jako skromnu minutažu.

U španskom timu imaju velika očekivanja od svojevremeno jednog od najvećih talenata evropske košarke. U prilog tome ide i odluka trenera Olmosa Paca.

Naime, Paco je odlučio da upravo Musa bude kapiten ekipe u novoj sezoni što dovoljno govori koliko poštuju i cijene bh. košarkaša.

Musa je danas nakon fotografisanja, obratio se medijima.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

“Sretan sam zbog činjenice da me navijači vide kao lidera. Jako su strastveni, sjajan je osjećaj biti ovdje. Nadam se dobroj sezoni“, kazao je Musa.

Top Komentari

Ante G.
Da se kosarka igra na instagramu, bosna bi sampion bila. Nurkic u Musa MVP... Patriote, svugdje ih ima osim na terenu. :)
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije