Musa nije pogodio Merlinovu pjesmu u izazovu: "Pa to je njegov bh. pjevač, nevjerovatno..."

Igrao protiv saigrača Micića

Musa nije pogodio Merlinovu pjesmu u izazovu: "Pa to je njegov bh. pjevač, nevjerovatno..."

E. Čaušević

Džanan Musa i Vasilije Micić bili su gosti premijerne emisije "jedan na jedan" koju na svom YouTube kanalu prikazuje Anadolu Efes.

Musa je nedavno stigao u turski klub gdje igra dosta košarkaša s ovih prostora, a jedan od njih je i Micić.

Oni su za izazov imali da pogađaju pjesme i rečenice iz poznatih filmova. Na kraju je Micić uspio da pobijedi sa osam tačnih odgovora, dok je Musa imao jedan tačan odgovor manje.

No, ono što je bilo posebno zanimljivo jeste kada je na red došla pjesma Dine Merlina i Emine Jahović "Med". Micić je pogodio o kojoj pjesmi je riječ, dok Musa nije uspio dati tačan odgovor.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Bh. košarkaš je znao da je riječ o Merlinovoj pjesmi, ali je mislio da je to pjesma "Supermen" koju bh. pjevač izvodi sa Željkom Joksimovićem. To je nasmijalo Micića koji je dao zanimljiv komentar.

"To je njegov bh. pjevač iz Sarajeva. Nevjerovatno", kroz smijeh je rekao Micić koji nije mogao vjerovati da Musa nije dao tačan odgovor. Zaista zanimljiv izazov Muse i Micića možete pogledati na videu ispod.

Top Komentari

Mowzilla
Da si mu pustio "Coby, jesi ti radio traku?" znao bi sveijedan hit hehe
6 0
karlhajncbrazzzo
Obojica nisu prepoznali Nirvanu. A te pjesmice od Dervišhalidovića i Jahovićke i ne treba da zna.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi