Džanan Musa bacio u trans publiku u Madridu na zagrijavanju, Hezonja ga baš "ispoštovao"

Odlično raspoloženi za meč

Džanan Musa bacio u trans publiku u Madridu na zagrijavanju, Hezonja ga baš "ispoštovao"

Endin Čaušević

Košarkaši Real Madrida otvaraju danas novu sezonu Endesa lige na svom parketu utakmicom protiv Zaragoze, a u centru pažnje pred sami početak meča našli su se Džanan Musa i Mario Hezonja zbog poteza sa zagrijavanja koji je oduševio prisutne u dvorani.

Real Madrid je odlično otvorio sezonu jer je prošlog vikenda uspio da osvoji trofej španskog Superkupa, a već danas Kraljevi su ugostili Zaragozu u okviru prvog kola Endesa lige.

Jasno je da je Real Madrid veliki favorit u današnjem okršaju protiv Zaragoze i sigurno je da Kraljevi i prvenstvo žele otvoriti pobjedom.

Utakmica u dvorani WiZink počela je u 12:30 sati, a naš reprezentativac Džanan Musa na parketu je od prve minute u ekipi Real Madrida.

Upravo se Musa našao u centru pažnje i prije samog početka utakmice jer je imao sjajan trenutak s Hezonjom tokom zagrijavanja.

Oglasi

Naime, Musa je pokazao da dobro barata loptom i nogama, te da zna i pimplati, no ono što je nakon toga uradio je malo ko očekivao.

Musa je potom izveo dodavanje bez gledanja u stilu Ronaldinha, a spreman za takav pas bio je upravo Hezonja koji je na kraju postigao koš na oduševljenje navijača Real Madrida.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Navijači su aplauzom pozdravili potez Muse i Hezonje koji je pokazao da je balkanski dvojac itekako raspoložen za današnji meč, te se nadamo da će i na meču protiv Zaragoze nastaviti da oduševljavaju svojim potezima.

Kao što smo napomenuli Musa igra od prve minute protiv Zaragoze, dok će Hezonja čekati s klupe svoju šansu na ovom meču. Također, na parketu od prve minute u ekipi Zaragoze je i Emir Sulejmanović.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi