Gnusne i sramotne uvrede navijača Partizana za Musu: "Bolje nemoj u Beograd pi**o muslimanska"

Okupirali Instagram profil bh. reprezentativca

Gnusne i sramotne uvrede navijača Partizana za Musu: "Bolje nemoj u Beograd pi**o muslimanska"

E. Čaušević

Nevjerovatan haos gledali smo večeras u finišu utakmice play-offa Eurolige u Madridu između Reala i Partizana. Utakmica je prekinuta nakon opšte tuče, a na kraju je Partizan poveo sa 2:0 u seriji. U tuči je učestvovao i Džanan Musa koji je dobio dva udarca od igrača beogradskog kluba, a potom sramotne i nevjerovatno gnusne komentare na Instagramu od navijača Partizana.

Partizan je dvomeč u Madridu odigrao maestralno i zasluženo je uspio da povede sa 2:0 u seriji nađe se na korak od plasmana na Final Four ovog takmičenja.

Međutim, mrlju na večerašnji susret bacila je opšta tuča koju smo gledali na parketu dvorane u Madridu. Sve je počelo kada je Llull žestoko faulirao Puntera koji se naljutio na toga i krenuo u obračun s iskusnim Špance, a onda je nastao totalni haos.

U centru pažnje našao se Yabusele koji je hrvačkim zahvatom oborio Exuma na pod, a potom je nastala opšta tuča između košarkaša dva tima i totalni haos na parketu.

I Džanan Musa je bio u centru dešavanja, a bh. košarkaš je završio na podu nakon što mu je Punter udario šamar, a potom je njega Lessort hrvačkim zahvatom oborio na parket dok je trajala drama između Yabuselea i Exuma.

Oglasi

Serija Reala i Partizana sada seli u Beograd i nema sumnje da igrače kraljevskog kluba očekuje paklena atmosfera zbog svega što se večeras dešavalo u Madridu.

Odmah nakon utakmice navijači Partizana su okupirali Instagram profil Muse, te su počeli da prijete i ostavljaju gnusne komentare na račun bh. reprezentativca.

"Hezonja je burazer, ali ti si muslimančina mrtva. Dođi u Beograd s familijom, vodimo ih u Surčin na pečenje", "Niko ti u pomoć neće doći, balijo", "Dočekat će te Srbi u Beogradu go*no jedno bosansko", "Muslimansko sr*nje", Bolje nemoj u Beograd pi**o muslimanska", su neki od sramotnih komentara navijača Partizana na Instagram objavi Džanana Muse.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Bh. reprezentativac Džanan Musa nije bio na očekivanom nivou ni u ovom susretu, ali je svejedno uspio meč završiti sa dvocifrenim učinkom od 11 poena.

Također, pored Muse navijači Partizana okupirali su Instagram profil i njegovog saigrača Yabuselea, a kakve uvrede na rasnoj i svim drugim osnovama su ostavili igraču Reala pogledajte na linku ispod.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Podsjećamo, utakmica je prekinuta u samom finišu, a na kraju Partizan je slavio sa 95:80 i poveo sa 2:0 u seriji.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676832049
Nek se sramoti srpski narod na ove prijetnje i pisanja,jednom igracu koji je pokusao razdvojiti osobe od tuce....MUSA ZMAJU NAS
11 1
E moj musa prvo si Srbinu mišku dudlao , pa dobio aplauz u Beogradu , a večeras letis gdje ti nije mjesto glupane !!! Umjesto da smiriujes da rastavis ti ko frajer za Real se tučes ...pa majmune uzmi loptu za Real i pobjedi ih tu pokaži svoja mala m..a , a ovako će te mrak pojesti glupi bošnjo napaćeni
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi