69

Komentari (69)

TurgutBayraktar
To navijaci tako uvijek teske rijece namjerno da izbace mebtalno nekoga a imaju i oni muslimancica u ekipa Partizana inace ih nebi igrali znaci pikusavajubda ga izbace mentalno sto naravno nije dobro jer ima drygih nacina umjesto takvih A evo mu sad nek ga to uzdigne pa da odigra do ro tamo i razbije ih samo sumnjam da je on takav igrac je rbi inace ostao u nba nema dovar sut to ga zadrzava da bude dobar igrac
HamzaVojvoda
pu gadovi hosteplerski. 57 komentara ima na ovim screenshotovima 57 pretnji uvreda kako god hocete samo 4 od 57 spominju muslimansko nesto gnjido od portala. 7% komentara od internet ratnika znaci ne znas ko je na drugoj strani. Moze bit bilo ko pa i neki bosnjo neki siptar sve u sirenju mrznje sve u svemu 7% za naslov pi*ko muslimanska. Pi6kurino od portala
rabodimis
Posteno bi bilo da ih izbace iz takmicenja, pa nek se ku*ce na lokalnom nivou dok se ne skoncentrisu.. Kosarka se igra a oni bi nesto ko ratovali, mogu se samo ku*ca napusit Dzenanu..
dsimic
Poštovani urednici ovog portala,zaista ne znam šta će vam ovakvi članci,na ovaj način samo zavađate ljude,i sami znate da na raznim društvenim mrežama bilo ko može da napiše bilo šta,svako dijete,glupan,crvator...neko ko jednostavno želi da rasplamsa mržnju i sve druge razne gluposti.
fudba0000
Aj ne serite navijaci ko navijaci Grobari i Delije govore gore stvari jedni drugima.Sarajevo dodze na Bilino polje pa se Markale spominju to su sve navijacke strasti uvijek bilo i bice.
Hellas
U principu komentari ovdje isti ko komentari tamo samo obratni. Hehe
user1659566597
Ko da su navijaci pobjedili a ne igraci
mujaga13
Mozete samo u Beogradu da pusite Musi ooo Srbi.uvjek na rjecima veliki a kad zagusti nema vas ko ni sinoc srbi sjede na klupi a crnci se udaraju. Ooo Srbi pusite ga Musi
Ezzio
Upravu si druže sise male ne smiju dođi na utakmicu, a kad mi odemo gađaju nas kamenčićima
realista1982
Najteža nasljedna bolest,je biti ****** ...
Arnel925
Ja u potpunosti razumijem srpski narod. Jer 500 godina su im babe dizale noge Turcima onda poslije austrougarska opet. Oni ne znaju više ni šta su. I sad sav taj bijes iznose na internetu. To su ljudi ubice Turci koji su 500 godina zadovoljavala njihove babe. I sad naravno iz toga su došla takva djeca kakva su došla. Zato treba ih razumiti barem malo.
saju701
Punter treba dobiti zabranu sljedeci mec jer je sve zakuhao a Musa svaka cast tako se brane igraci svog tima.Ko su oni da im se klanja g….
MaxBavarac
Nebeske psovke i uvrede,nebeskog naroda...inace najprljavijeg naroda na svijetu,ona plemena koja i neznaju za civilizaciju su pojam za njih...pod hitno ih vratiti na gore navedeni epitet!!!
Nikolicanikolica13
To je najstariji narod na zemaljskoj kugli,plemena od kojih si i ti postao!
user1670826390
Ti sine nemaš pojma o istoriji. Idi ponovo u klupu, nebi li nešto naučio. Nemoj bit bolan biti na nivou pećinskog čovjeka ne priliči ti
Geneve
Najstarija nacija hahaha, bolje reci retardirana nacija haha
MaxBavarac
Od vas su postali samo sehidi,sirocad,ubijeni,ugnjetavani i da nenebrajam vise...vratite se u pecine genocidasi
user1582456981
sada velicajte ooet srbiju i najvaljujte njene utakmice i pisite bombasticne naslove... Eto kako nas gledaju.. Bosnjo nikad pameti sakupit.
Zulfikar
Ja zbilja razumijem Srbe dakle nemojte im zamjeriti jer imaju urodjen genetski mentalni poremecaj koji se nasljeduje s koljena na koljeno jos od 1389 godine, Zamislite tu dozu kompleksa koji je i dalje prisutan uprkos odustvu vladavine Musa i Murata jos od 1878. Cak i veliki Alfred Adler bi bio iznenadjen enormnim dozom kompleksa. Nama Servi nisu problem, problem su domaci izdajnici i pasivni degenerici iz naseg puka koji su dopustili da ih prekodrinski opancari kontaminiraju raznim fakalijama. Jedan veliki zid duzinom rijeke Drine bi bio idealno rjesenje ali prije toga dekontamibacija BiH je neophodna.
HamzaVojvoda
taman da ti ostane tvoj mali copor u tvom malom seheru na to se i cilja onda ce te biti sretni degenerici
HamzaVojvoda - Ako si Hamza onda ti ne bi trebao lajati protiv svog naroda, nego vidi se da si ovdje ubacen kao Hamza, a pravo ti je ime Marko iz Istocnog Sarajeva.
HamzaVojvoda - Ako si Hamza onda ti ne bi trebao lajati protiv svog naroda, nego vidi se da si ovdje ubacen kao Hamza, a pravo ti je ime Marko iz Istocnog Sarajeva.
HamzaVojvoda - Ako si Hamza onda ti ne bi trebao lajati protiv svog naroda, nego vidi se da si ovdje ubacen kao Hamza, a pravo ti je ime Marko iz Istocnog Sarajeva.
HamzaVojvoda - Ako si Hamza onda ti ne bi trebao lajati protiv svog naroda, nego vidi se da si ovdje ubacen kao Hamza, a pravo ti je ime Marko iz Istocnog Sarajeva.
kenny
Srbe na vrbe je nesto o cemu mastam kao narkoman
HBSC
Ja sam siguran da su to internet huligani kojima je najdalje gostovanje bilo protiv cukarickog.
Antikomunjara
GDJE TA HAMAD DODJU,TU JE BELAJ.ODDRKU TURSKOM TREBA ZABRANITI SPORT,OKO USSRANE SRBIJETINE TREBA DIGNUTI ZID..OVO REAL MOZE PROSLIJEDITI FIBI,DA IH DISKVALIFIKUJU.ZA JIH NIJE SPORT!SVE KOFOL UGROZENI..NADAM SE DA CE IH POGODITI NENADNA,STO PRIJE.I HAJDE TI ZIVI SA OVAKVIMGOOVNIMA!?
Baco
Chetnik u Srebrenici i chetnik u Beogradu,isti.A Edin Avdic je picka chetnicka.Da Bog da vas crna zrmlja progutala do ujutro.Amin
Lulj je sve započeo mala spanska ne mocna p.....a Sad nek ispastaju !!! A čuj bošnje panter započeo sve cccc jest započeo tricama hahahaha
Adrian
Jel moro odreagovat onako na +15 i 1.40 do kraja meča, nesportski faul Boze moj, kao da je ovo prvi nesportski faul u kosarci.
E moj musa prvo si Srbinu mišku dudlao , pa dobio aplauz u Beogradu , a večeras letis gdje ti nije mjesto glupane !!! Umjesto da smiriujes da rastavis ti ko frajer za Real se tučes ...pa majmune uzmi loptu za Real i pobjedi ih tu pokaži svoja mala m..a , a ovako će te mrak pojesti glupi bošnjo napaćeni
HamzaVojvoda
zapravo je vas bosnje Bog prokleo da imas srca pa da vidis ( a ne moze kad je puno mrznje tu svetlosti nema) ne bi bio slep i pored ociju @antikomunjara
Pajkan
Zapravo ti nemaš pojma jesi li poš'o ili si doš'o. Cuj Hamzalija Vojvoda Sindjelic buahaha nigdje veze.
HamzaVojvoda - ne znam sta trazi ovdje na nasem portalu, idi bolan na svoj portal kurir.rs i rahat si i tamo te niko nece uznemiravati, jer mi ne idemo na portal kurir.rs, zato sto nas ne interesuje, ali eto ipak vidim da Hamza Vojvoda i njemu slicni ne mogu bez i nasih portala, ali eto mi bez njih mozemo.
nakopitam
Sta je vama ovdje cudno???
Tako i treba samo ih poderati u Beogradu !!!
Medo-Brundo
ONI SU SVI ISTI!!!!!!
user1598561600
To samo pokazuje i dokazuje da su srbi najgori narod na svijetu... Kokošari
Patrice77
Nigdje na svijetu tako male drzave a toliko presudjenih ratnih zlocinaca.. Plus tako mali narod a zive s nekim uvjerenjima da je cijeli svijet srpski. Uzas..
AfrikaPaprika
Dakle prosječna srbljad. Bila bi vijest da nisu ovakvi, to bi me iznenadilo.
Bobinho1921
Klasicni tastatura huligani,a uzivo m..a manual od makovog zrna
Bobinho1921 - To vijerovatno mislis na ove tastatura huligani - navijace Partizana koji su prijetili i vredjali musu preko instagrama, svaka ti cast bas si realan i bojektivan covjek medju ovim budalama.
Bobinho1921 - To vijerovatno mislis na ove tastatura huligani - navijace Partizana koji su prijetili i vredjali musu preko instagrama, svaka ti cast bas si realan i bojektivan covjek medju ovim budalama.
Koba84
Srpska posla genocidasi
ALLSTAR
Biće mu teško u BG Nek mu je Bog na pomoći Da nije bilo ove tuče bilo bi ok al Sad mu je šajze
Noname992
Koliko mržnje i zla, ništa se promijenilo nije čak šta više ovi sada još više mrze
RuthlessDyni
I to mu je hvala što je uvijek hvalio Partizan i navijače? Momak korektan nikad nije ružne riječi rekao za njih, normalano da će stati uz svoje saigrače. A ovu stoku što prijeti i vrijeđa locirati pa sve voditi na policiju.
Kulla_Ado
Koje Su to Kurve ccc boze sacuvaj.
user1676832049
Nek se sramoti srpski narod na ove prijetnje i pisanja,jednom igracu koji je pokusao razdvojiti osobe od tuce....MUSA ZMAJU NAS
Samir7
Koje seljacine, Bože sačuvaj
user1673626537
Nek dodju u Sarajevo glumit mangupe a ne preko instagrama mrtve im je*em
Hajde ti dođi u Beograd mangupe !!! Hajde m..u ti nabijem , hajde dođi jbt te Sarajevo
Antikomunjara
Krsnu ti slavu poganu jebbem..raspelo ti jrbbrm genocidasko kopile
Ajah20 - mars na portal kurir.rs ovdje medju nama nemas sta traziti i ovdje ti nije mjesto.
Geneve
Dolazim ja u Vincu i Grocku nema vas nešto da glumite mangupe.
Adrian
Sve Panter zapoceo, onakvih faulova bude na svakoj utakmici pet minimum pa nikom nista, to sto je on odregovao kao majmun to je njegov problem ne Musin.
Volimsport
**** te Panter rasistoooo
Adrian
Nisi ni gledo utakmicu a nesto komentarises, pogledaj prvo pa onda pametuj ovde.
HamzaVojvoda
Pa jes panter zapoceo a onog drugog manijaka sto je cojka na pod bacio mma zahvatom odma u muriju treba. Mamu svoju ebo misli sto je crncuga da moze proc kao eto oni uvek ugrozeni
user1666374721
Prije bi se za tebe reklo da si rasist, čovjek je rekao istinu, i čime je pokazao da ga nazivaš rasistom.Jabuselea puna usta, a onog što nisu iza leđa baci na Paros ni u šali da ko spomene, Jadno
Volimsport
Gledao itekako Panter je odreagovao na jako grub nesportski faul ,jedino što mu je reakcija prenaglašena ali bez kontakta...
Adrian
Nesportski faul pa sta, imas +15 na 1.40 do kraja utakmice, iskuliras i gotovo.
Mowzilla
Chetnik ostaje chetnik, i tu se sva prica zavrsava...
omioh15
Nije ovo zaslužio,na kraju krajeva on je dobio batine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.