Liga Endesa na fantastičan način uporedila Musu i Super Bowl spektakl: "Nemamo dokaza, ali..."

Sjajna objava na Twitteru

Liga Endesa na fantastičan način uporedila Musu i Super Bowl spektakl: "Nemamo dokaza, ali..."

E. Čaušević

Džanan Musa sinoć je ponovo oduševio košarkašku javnost svojom partijom u dresu Breogana.

Španski klub je došao do desete pobjede u sezoni protiv Valencije i to rezultatom 99:82, a ponovo je najbolji na parketu bio naš Džanan Musa.

Bh. košarkaš je ponovo zablistao u dresu španskog kluba, te je protiv Valencije uspio da ubaci 31 poena i doda još sedam asistencija i pet skokova.

Također, Musa je imao indeks valorizacije od čak 47 što je zaista nevjerovatno. Momak iz Bihaća ove sezone igra u odličnoj formi i još se jednom pokazalo da je odlazak u Španiju za njega bio fantastičan potez.

Koliko su u Španiji oduševljeni igrama Muse najbolje je pokazala objava Liga Endese na zvaničnom Twitter profilu.

Nastup bh. košarkaša protiv Valencije uporedili su s sinoćnjim Super Bowlom, odnosno s nevjerovatnim nastupom na poluvremenu koji su imali Dr. Dre, Eminem, 50 Cent i Snoop Dog.

Liga Endesa je sve to povezala na sjajan način i oduševila objavom na Twitteru jer su poručili da je Musin nastup bio bolji, odnosno veći šou.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Šou na Super Bowlu < Šou Džanana Muse. Nemamo dokaza, ali nemamo ni sumnje u ovo", poručili su iz Liga Endese.

Top Komentari

King_Kenny
...neka ga u tom Broganu nek ne mrda nigdje do kraja karijere,nije on za velikih ekipa...ovdje ce postati legenda kluba,a u svakom vecem klubu ce propasti.
0 10
Chesa
Trojke su prave - svaka čast.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi