Urlik Džanana Muse pred meč pokazao je košarkašima Valencije da im se ne piše dobro

Ponovo odigrao fantastičan meč

Urlik Džanana Muse pred meč pokazao je košarkašima Valencije da im se ne piše dobro

Endin Čaušević

Košarkaši Breogana sinoć su na svom parketu pobijedili Valenciju sa 99:82, a ponovo je fantastičan meč odigrao Džanan Musa.

Breogan je uspio da dođe do nove pobjede i nastavi borbu za play-off, a domaći košarkaši su u fantastičnoj atmosferi pobijedili Valenciju i to lakše nego što se očekivalo.

Ponovo je fantastičan bio Musa koji je svoj tim vodio do desete pobjede u sezoni, te je meč završio sa 31 poenom, sedam asistencija i pet skokova. Musa je imao i rekordni broj indeksa valorizacije od 47.

Musa je za kratko vrijeme postao ljubimac navijača u Lugu, te ih je oduševio svojim igrama u dresu Breogana.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Koliko je Musa motivisan prije svake utakmice pokazao je i video pred početak sinoćnjeg meča. Spiker je najavio Musu, navijači su ga sjajno pozdravili, a njegov "urlik" pokazao je da je itekako motivisan i da se Valenciji ne piše dobro.

Top Komentari

Ante G.
Urlik Dzenana Muse pokazao civiliziranoj Europi da je evolucijanu bosni nije uzela maha, da se majmuni i dalje nalaze u svom prvobitnom obliku, ne?
1 20
user1582456981
Takooo je kralju nastavi dominirati..... Bravooooi
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi