Džanan Musa najbolji u meču Breogana i Valencije

Ubacio 18 poena

Džanan Musa najbolji u meču Breogana i Valencije

E. Škorić

Bh. reprezentativac Džanan Musa bio je najbolji u redovima Breogana u prijateljskom meču protiv Valencije.

Breogan je poražen sa 76:66 u okviru turnira "Quino Salvo", a naš košarkaš ubacio je 18 poena i bio je najefikasniji u redovima njegove ekipe.

Uz 18 poena imao je i pet asistencija te jedan s kok, a osim njega istakli su se Mahalbašić sa 12 i Luković sa 10 poena, dok su Dubljević i Fernando ubacili po 11 koševa u pobjedi Valencije.

Musa je ovog ljeta potpisao za Breogan i pokazao je u pripremnom periodu da će biti veliko pojačanje za ovaj tim.

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ako je ubacio 18 poena ne znaci da je bio odlican,treba neku statistiku objaviti,koliko je pokusaja imao,koji procenat suta i tako to...mozda je ubacio 18 poena iz 30 pokusaja...inace evo bas gledam to da provjerim i uopste nema ove utakmice u ponudama...ovo je bila neka trening utakmica vjerovatno.
3 8
dinass
Samo forsira ulaz,kad ga provale ostale ekipe u ligo zatvorice ga nece moc kosa dati.Skok sut je osnova danasnje kosarke a Musa zapeo ili ulaz ili trica.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi