Džanan Musa vodio svoj novi klub do prvog trofeja u sezoni

Breogan osvojio Kup Galicije

Džanan Musa vodio svoj novi klub do prvog trofeja u sezoni

E. Čaušević

Džanan Musa je ovog ljeta odlučio da nastavi karijeru u španskom Breoganu i čini se da je napravio dobar potez.

Ekipa Breogana priprema se za početak nove sezone u najjačem rangu španske košarke, a večeras su odigrali meč za trofej Kupa Galicije i pobijedili su ekipu Obradoira sa 82:76.

Breogan igra odlično na ovim pripremama i večeras su uspjeli u sjajnoj utakmici da dođu do trofeja u Kupu Galicije koji se igra tradiconalno pred početak nove sezone.

Džanan Musa je i večeras bio odličan i vodio je svoj tim do trofeja. Musa je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 19 poena, a na kraju je kao kapiten i podigao trofej za pobjednika.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Top Komentari

King_Kenny
...Doncic na aparatima...on nema ovaj trofej iako je igrao u Spaniji...on je samo osvojio prvenstvo Spanije i Euroligu,ali kup Galicije mu je ostao nedosanjani san...bravo Musa!!!
9 14
Beclija90
Au jakog trofeja..
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi