Džanan Musa nije došao zbog novca, ali u Breoganu su realni: "Nećemo se zavaravati"
Foto - Breogan

Bh. košarkaš ima brojne ponude

Džanan Musa nije došao zbog novca, ali u Breoganu su realni: "Nećemo se zavaravati"

M. Šljivak

Džanan Musa igra fenomenalnu sezonu u dresu španskog Breogana.

Bh. košarkaš je najbolji i najkorisniji igrač ACB lige, pa nije nikakvo čudo što za njega interes ponovo pokazuju veliki evropski klubovi.

Svjesni su i u Breoganu da će teško zadržati 22-godišnjeg košarkaša, a o tome je govorio direktor kluba Tito Diaz.

"Nećemo se zavaravati. Postoje igrači koji su sebi podigli renome igrajući za ovaj tim i bit će jako teško da ostanu u Lugu. Prije svega tu je Džanan Musa. Pokušat ćemo ga zadržati, ali će biti teško", rekao je Diaz i dodao je:

"Mi smo klub s najmanjim budžetom u ligi, te moramo biti veoma oprezni i odgovorni s ekonomske strane", poručio je Diaz.

Trener Veljko Mršić imat će punu podršku u izgradnji tima po svojoj volji.

"Želimo da nastavi voditi ekipu. Njegov ostanak nam je najvažniji i išta nećemo raditi bez dogovora s njim", istakao je Diaz.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Džanan Musa ove sezone igra sjajnu košarku. Prosječno ubacuje 20.2 poena i prvi je strijelac lige, a prvi je u MVP poretku s valorizacijom 22.9.

Bh. košarkaš se povezivao s odlaskom u Milano i Real Madrid, ali ostaje nam da vidimo gdje će Musa igrati košarku naredne sezone.

Top Komentari

Paradoks
Cedevita
1 16
Sukedzo
Neka dobro, dobro razmisli gdje ce i sta ce na kraju sezone. Stara poslivica kaze: "Bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu"
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti