Spektakl Džanana Muse u Valenciji: Prvo poluvrijeme za pamćenje momka iz Bihaća

Breogan ima prednost

Spektakl Džanana Muse u Valenciji: Prvo poluvrijeme za pamćenje momka iz Bihaća

E. Čaušević

Košarkaši Breogana igraju trenutno u gostima protiv Valencije meč 14. kola španske ACB lige.

Breogan se ljetos vratio u društvo najboljih španske košarke, a ubrzo nakon toga odlučili su angažovati bh. košarkaša Džanana Musu što je bio fantastičan potez čelnika ovog kluba.

Musa igra u sjajnoj formi od dolaska u ekipu Breogana i pokazao je konačno ono što mnogi od njega očekuju na parketu.

Bh. košarkaš i večeras briljira u svojoj ekipi koja nakon prvog poluvremena u Valenciji vodi sa 50:36.

Musa je prvo poluvrijeme odigrao zaista fantastično, a to se posebno odnosi na prvu četvrtinu u kojoj je uspio da ubaci čak 14 poena.

Na kraju prvog poluvremena Musa je imao sjajnih 18 poena, sedam skokova i tri asistencije, a na parketu je proveo skoro 20 minuta.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Nadamo se da će Musa i u drugom poluvremenu nastaviti s odličnom igrom, te da će odvesti svoj Breogan do sedme pobjede u ovoj sezoni.

Top Komentari

user1604155860
Bravo MUSA igraj dobro samo radi onih dusebrznika koji su se radovali tvome neuspjehu dok si bio u Turskoj.Samo trpaj kralju.
7 0
sportskenovosti
Kad se sjetim da su za ovoga šabana govorili da je bolji od doncica haha
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi