Džanan Musa doputovao s ekipom u Berlin, pa doživio hladan tuš pred početak meča

Chus Mateo donio neočekivanu odluku

Džanan Musa doputovao s ekipom u Berlin, pa doživio hladan tuš pred početak meča

E. Čaušević

Košarkaši Real Madrida igraju trenutno na gostovanju u Berlinu protiv Albe utakmicu 30. kola Eurolige, a u centru pažnje pred ovaj meč našao se bh. reprezentativac Džanan Musa koji je doživio hladan tuš.

Real Madrid je trenutno prvi na tabeli Eurolige i već sada je jasno da je kraljevski klub osigurao učešće u doigravanju gdje će braniti titulu prvaka Evrope.

Kraljevi večeras u prvom poluvremenu nisu previše briljirali protiv Albe koja ima prednost rezultatom 40:36.

Iako je njemački klub ove sezone daleko najlošiji u Euroligi i zakucan za dno tabele ipak su košarkaši Albe uspjeli u prvom poluvremenu da namuče ekipu Chusa Matea.

No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da bh. reprezentativac Džanan Musa uopšte nije u konkurenciji za večerašnju utakmicu iako je i ove sezone ponajbolji igrač kraljevskog kluba.

Oglasi

Musa je doputovao s ekipom Reala u Berlin i očekivalo se da će večeras igrati, ali se to nažalost neće desiti.

Mateo je odlučio da Musa neće biti u konkurenciji za večerašnji meč i ostao je van sastava, a još uvijek nije poznato da li je trener Reala samo odlučio odmoriti bh. košarkaša ili je riječ o nekoj povredi.

Poznato je da Musa želi igrati u svakoj utakmici i sigurno je da mu se odluka trenera nije svidjela, a šta je razlog takve odluke Matea još uvijek se ne zna.

Musa s klupe bodri svoje saigrače u večerašnjem meču. Ukoliko je Mateo htio da odmori bh. košarkaša onda je bilo logičnije da Musa ostane u Madridu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

U narednom kolu Real Madrid očekuje okršaj protiv Partizana i Musa će vjerovatno biti u sastavu protiv svog starog rivala.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KB9
A zbog cega? Jer ga odmara za Partizan,znajuci da ce biti ****na utakmica ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi