Voditeljica nije mogla da odoli kada se Yabusele bez dresa pojavio pred njom: "Ne znam želim li..."

Ogrnuo se zastavom, pa stao pred kameru

Voditeljica nije mogla da odoli kada se Yabusele bez dresa pojavio pred njom: "Ne znam želim li..."

E. Čaušević

Košarkaši Real Madrida sinoć su slavili u gostima protiv Virtus Bologne sa 89:74 u meču 29. kola Eurolige, a u centru pažnje nakon utakmice našao se Guerschon Yabusele koji se morao ogrnuti zastavom kraljevskog kluba prije nego što je stao pred kameru.

Real Madrid je imao sinoć još jedno sjajno izdanje u Euroligi i pokazao da je na dobrom putu da odbrani titulu prvaka Evrope.

Gosti iz Madrida su već nakon prvog poluvremena riješili pitanje pobjednika jer su vodili sa 44:31, te su tu prednost uspjeli da održavaju u drugom poluvremenu i na kraju slave sa 89:74.

Kraljeve je do pobjede predvodio Guerschon Yabusele koji je bio najefikasniji igrač na sinoćnjem meču sa 15 poena, sedam skokova i jednom asistencijom.

Upravo je reprezentativac Francuske bio u centru pažnje nakon utakmice jer je morao stati pred kameru kako bi dao izjavu, ali je to uradio u poprilično neočekivanom izdanju.

Oglasi

Naime, Yabusele je bez dresa došao do dijela gdje se daju izjave zbog čega je i voditeljica bila iznenađena kada ga je vidjela bez dresa, te je on morao naći rješenje.

Jasno je bilo da se Yabusele ne može pojaviti u direktnom prenosu u takvom izdanju, te je Francuz uspio da pronađe rješenje, ali voditeljica nije mogla da odoli i pitala ga je šta se dešava.

Jedan od navijača dao mu je zastavu Real Madrida kako bi on prekrio gornji dio tijela i koliko-toliko u pristojnom izdanju se pojavio pred kamerom, te je na kraju objasnio šta se desilo s njegovim dresom.

"Ne znam želim li uopšte znati šta se desilo s tvojim dresom, da li želiš postati viralan na društvenim mrežama", upitala je voditeljica košarkaša Reala, a on joj je dao odgovor.

"Neko ga je ukrao od mene. Šalim se. Osjećao sam se dobro jer mi je jedan navijač pokazao ljubav i morao sam da se odužim i dao sam mu dres".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Treba istaći da je solidnu partiju u sinoćnjem meču imao i bh. košarkaš Džanan Musa koji je uspio da ubaci deset poena, te doda još tri asistencije i dva skokva za skoro 20 minuta koliko je proveo na parketu.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1706559607
Kako bi se smijala kad bi joj gari bubno Pitona hahaahah onda bi bila dreka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi