10

Komentari (10)

King_Kenny
...opet ide mahanje peskirom sa klupe i propadanje umjesto da ostane u ekipi u kojoj se uklopio.
Noone
Da ostane u ekipi i zarađuje 200 i nešto hiljada godišnje ili da na dugoročni ugovor ide u real i maše peškirom za milion ipo!?? Bi li ti sebe poslušao da si na njegovom mjestu?
King_Kenny
@Noone ...imas sportista kojima novac nije na prvom mjestu,zavisi sta su njemu prioriteti...ako hoce da uzme tih 1,5 miliona i unisti karijeru onda je Real odlican izbor.
Noone
Daj mi ime jednog koji ima 22 godine a da mu nije novac prioritet?
Comandini
Thierry.Henry
Sretno lave Bihacki...volimo te :)
BaboBih
Sve Musi zelim najbolje i volio bi da je vec sutra u Realu ili NBA i da zarađuje i 10mil po sezoni, ali sve transfere uzimam sa rezervom koje dolaze sa ss ba. Kad vidim svojim ocima onda vjerujem
denimen9
Bravo Musa Maaaaaaaajstore!
karlhajncbrazzzo
Hehe gdje su oni što su osporavali našeg Giannija Mussu?
Mostarac94
Sretno majstore i da ti karijera napokon ozivi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.