28

Komentari (28)

Halland
Dzanane mašino,u roku od dvi godine bit ces MVP Eurolige i pokazat kakav si talent,mislim da si u rangu Dražena Petrovića ,sretno momče
Gvardijan
Mislim da on objektivno jos nije kalibar za Real / sto ne znaci da nece biti za neko izvjesno vrijeme / i da mu je najbolje da ostane jos bar godinu u sadasnjem klubu,jos stasa,dobije na snazi i onda bi mogao odgovoriti zahtjevima tako velikog kluba.Svakako talenta,znanja i tehniku ima i to je nepobitno.
amex
Vakat je Musa..
prvenac
Očito da mu Španija godi. Ako te hoće Real, bujrum momče. Ne znam što bi išo kod Spahije, to on njega gotivio u Cedeviti?
MirzACM
Mislio sam u jednom trenutku gotov je, al vraca se Džanan
Malmi_Suomi
Ja igram u Real Madrid-u i ... dočekat ću našeg Džanana ako Bog da inšallah. Selam iz Madrida !
Goran86
Poceli su....sutra ide u Barsu, pa CSKA....
realista1982
Evo ih opet,ako nisu Dzeko i Pjanic idemo pisati o Musi u Real Madridu...
King_Kenny
...kakav crni Real Madrid pa u Turskoj nije mogao minutazu dobiti ni u domacem prvenstvu...neka ga tu gdje jeste,u Realu mu je propast zagarantovana,nije on igrac za velike klubove...samo za ove male gdje moze biti lider ekipe,a u Realu to sigurno nece biti.
user1640613707
Jarane nemaš ti pojma
King_Kenny
@user1640613707 ...narod smo koji ne voli da mu se kaze istina u oci,na zalost,a sve sto sam napisao je cista istina.
user1640613707
Hajd prije svega čast na korektnom komentaru.. e sad hajd uslikamo ove komentare, pa godini kad Musa bude u barsi ili realu rasturo vidimo ko je u pravu...
King_Kenny
@user1640613707 ...ma ne moramo nista slikati,vjeruj da ce biti ovo sto sam rekao...pa eno ti jos stoje komentari ispod njegovih videa na YouTube koje su pisali nasi pametnjakovici prije nekoliko godina kada je dosao u NBA,gdje pisu kako ce napraviti vecu karijeru od Doncica,da je novi Jordan i slicne budalastine...a pogledaj gdje je sad Doncic,a gdje je on.
Goran86
Turci su budale...neka njega u ovom klubicu...dogodine moze birati u Evropi gdje ce
dedizator
Kakvi crni stručnjaci iz R.M-a, tebe treba prvo kontaktirati. Idioti pogledali par snimaka Muse pa ga žele, kako su samo neprofesionalni.
Toniche
Nemoj se prosipati. U Efesu je konkurencija na njegovoj poziciji bila bolesna i nije ni dobio priliku da bi pokazao. On je igracina i trenutno NAJKORISNIJI IGRAC NAJJACE LIGE U EUROPI. A nece propasti u Realu. To ce reci samo ljudi koji se ne razumiju u košarku. Postoji sistem igre koji odgovara igracu ili koji ne odgovara. On nije bio spreman za NBA i nije da je NBA star.. Ali da je Top za Europu jest.. Efes ima stil igre kakav nikako ali bas nikako ne odgovara Musi a i recimo drugi Turski klubovi slicno igraju.. U Barceloni bi propao u CSKA bi propao u Milanu bi propao.. Ali u Realu je igra za njega ili recimo Macabi TA.. Prvo treba razumit košarku pa onda izlagat komentare.. Komentar ti je sa košarkaške strane glup da tesko gluplji moze biti..
Ante G.
Opet peskirima mahati. Kakav Musa i... NBA igrao po nekim razvojnim ligama, i tamo vodonosa bio. Dodje u Efes, ni u prvih 12 nije usao. Dao u nekoj trecerazrednoj ekipi par poena, koja Evrope nije vidjela, nije nivo ni ABA lige, i sada odmah idemo u Real. Moze komotno i Ronalda zamjeniti, kako je krenula prica u bosni. :)))
K79
morao sam ti lajkat ovo majstore jer se stvarno trudiš kad su komentari u pitanju hahahaha nisam znao da je ABA liga jača od sspansk :D pozdrav
emial766
Ante jeli se to opet mamica pozelila nase kite? Malo da joj paucinu skinemo. Haj furaj odavde. Samo seres
sargan74
Koju zlobu i mržnju ti u svom poganom srcu nosiš,šta ti se desilo prijatelju moj?Je li te žena sa nekim Bošnjom vara ili te je možda neki lutajući Bošnjo napravio pa si sebi žestoke komplekse napravio i zato trošiš svoje vrijeme ovdje i pljuješ otrov
Pajkan
Buahaha Ante Corluka
tbra
King_Kenny
@sargan74 ...evo ja kao Bosnjak i veliki nacionalista kazem da je taj ujko 100% u pravu,od rijeci do rijeci.Musa nije taj kalibar igraca za velike klubove,propast ce i tamo kao i u NBA i Efesu...taman se malo vratio u igru i odlazak u Real ce ga opet upropastiti.
sargan74
Ja sam samo svoje mišljenje o anti napisao.o Musi nisam ništa komentarisao
Pajkan
Nisi ti Bosnjak ti si glup kao I ti tvoji... Svakom je jasno da ako das lidersku poziciju Musi.Od njega itekako imas koristi. A ako ne neces ga ni dovoditi.
Adrian
Real se ne odbija, nek je živ i zdrav pa šta bude.
DIV_SA_SJEVERA_1946
Musa je jako kvalitetan, trebao bi ostati još jednu sezonu u Breoganu pa onda transfer u Real Madrid, ako sada ode pitanje je hoće li biti u prvoj petorci svaku utakmicu.
Realist
Ne smije i iduce sezone ostat u Bregoanu jer ce onda stagnirat. Treba otic u neki klub koji igra u Euroligu a da nema prevelik rezultatski imperativ pa da se tu navikava na intenzitet i veci broj utakmica u sezoni (Baskonia bi bila idealna jer bi tako i dalje ostao u Španjolskoj, a ima i spahiju za trenera), pa onda nakon toga napravit transfer u ove najjače klubove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti