Džentlmenska poruka KK Partizan za Zagreb i Cibonu

Velika gesta velikog rivala

Džentlmenska poruka KK Partizan za Zagreb i Cibonu

Hrvatsku a posebno grad Zagreb jutros je pogodio najjači potres u posljednjih 140 godina. 

Na sreću, ljudskih žrtava nema, no ima ozlijeđenih i velike materijalne štete u srcu hrvatske metropole. 

Košarkaški klub Cibona se oglasila na twitteru, uz nadu da su svi na sigurnom, a onda se oglasio i veliki sportski rival KK Partizan sa svojom porukom:

 "Mislima smo uz naše sportske prijatelje i velike rivale! Ostanite bezbjedni!". - napisali su iz Partizana na što su Vukovi s Tuškanca odgovorili s "Hvala vam puno!".

U zemljotresu magnitude 5,3 prema Rihterovoj skali, koji je u 6.24 pogodio glavni grad Hrvatske, povređeno je 17 osoba, a jedna 15-godišnja djevojčica je životno ugrožena, kako je to javio Nacionalni stožer civilne zaštite Hrvatske.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Bravo tako treba ljudi smo svi zelimo mir u regijonu bez mrznje bi bilo puno bolje.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi