U dvorani nastala prava ludnica kada se na velikom ekranu pojavio Edin Džeko

Prati meč Fenerbahčea i Monaca

U dvorani nastala prava ludnica kada se na velikom ekranu pojavio Edin Džeko

Endin Čaušević

Košarkaši Fenerbahčea igraju trenutno na svom parketu protiv Monaca utakmicu doigravanja Eurolige, a na tribinama se nalazi i bh. napadač Edin Džeko.

Fenerbahče u seriji protiv Monaca vodi sa 2:1 i u slučaju da turski klub večeras upiše pobjedu plasirat će se na Final Four.

Međutim, sigurno je da ni Monaco neće tako lako odustati i da će košarkaši ovog tima dati sve od sebe da dođu do pobjedu i izbore majstoricu koju bi igrali pred svojim navijačima.

Da nas čeka itekako dramatična i uzbudljiva utakmice vidjeli smo nakon prvog poluvremena jer Fener ima trenutno prednost od samo tri poena rezultatom 33:30.

No, nakon prvog dijela utakmice u Istanbulu glavna tema je bh. reprezentativac Edin Džeko koji je oduševio navijače Fenerbahčea u dvorani.

Džeko je odlučio da dođe na večerašnju utakmicu Fenera i Monaca kako bi bodrio košarkaški tim kluba za koji on nastupa.

Oglasi

U toku prve dionice kamera je snimila Džeku, a potom se bh. napadač pojavio na velikom ekranu nakon čega je nastala ludnica u dvorani.

Navijači Fenerbahčea su oduševljeno pozdravljali bh. napadača, te su pokazali koliko im je drago što je kapiten fudbalskog tima došao da podrži košarkaški tim.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Džeko je i putem Instagrama otkrio da se nalazi u dvorani i da prati Euroligaški okršaj.

   Story na Instagramu koji je večeras objavio Edin Džeko

Bh. napadač je iskoristio slobodno vrijeme da dođe na meč Eurolige s obzirom da Fenerbahče igra tek u ponedjeljak na gostovanju protiv Konyaspora u okviru 35. kola turske Superlige.

Top Komentari

Twista
Cudo nema Adilovica! Vise njega od Amre ima u njegovom zivotu…
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi