Džeko iznenadio bh. košarkašice: "Da zajedno slavimo ove novembarske pobjede..."

Poželio im sreću pred večerašnji meč

Džeko iznenadio bh. košarkašice: "Da zajedno slavimo ove novembarske pobjede..."

E. Čaušević

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Skenderiji igra protiv selekcije Belgije.

Naše košarkašice večeras otvaraju novi ciklus kvalifikcija za Eurobasket koji se igra 2023. godine.

Izabranice Gorana Loje prvi meč igraju u Skenderiji protiv selekcije Belgije večeras sa početkom u 20 sati, te se nadaju da će naši navijači doći u što većem broju da ih podrže.

Pred večerašnju utakmicu oglasio se i kapiten naše fudbalske reprezentacije Edin Džeko koji je bh. košarkašicama poželio mnogo sreće pred večerašnju utakmicu.

"Drage moje košarkašice samo da vas pozdravim i poželim puno sreće protiv Belgije i da zajedno slavimo ove novembarske pobjede. Još jednom sve najbolje i do pobjede", poručio je Dijamant.

Edin Džeko poslao poruku Zmajicama 🇧🇦🏀⚽ Dijamant‼️Idemo zajedno u pobjede‼️BiH - Belgija, 20 sati. Svi u Skenderiju‼️

Posted by KSBiH on Thursday, November 11, 2021

Top Komentari

313
Kapiten
5 0
Ako bog da bude tako i dozivimo novembarske pobjede, da se da makar malo radosti ovom napacenom narodu u BH, kao i svim Bosancima i Hercegovcima u dijaspori.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi