Efikasan meč i pobjeda Brooklyna protiv Atlante

Novi poraz Clevelanda

Efikasan meč i pobjeda Brooklyna protiv Atlante

U nedjeljnom večernjem terminu odigrane su dvije utakmice NBA lige.

Brooklyn je na svom parketu u vrlo efikasnoj utakmici savladao Atlantu rezultatom 144:127, a do pobjede su došli ponajviše zahvaljujući vroma dobroj igri u drugom poluvremenu.

Najefikasniji igrač utakmice bio je DiAngelo Russell sa 32 poena, sedam asistencija i šest skokova. Hollis-Jefferson je dodao 18, dok su u ekipi Atlante bolji od ostalih bili Collins sa 29 i Dedmon sa 24.

Cleveland je na svom parketu doživio još jedan poraz, ovoga puta od Philadelphije koja je slavila sa 128:105.

Phila je večeras imala mnogo raspoloženih košarkaša, prvenstveno Embiida (24), Simmonsa (22) i Butlera (19), dok su Cavse predvodili Osman i Clarkson sa po 18 poena.

Top Komentari

Zoilomas
Hvale se a Atlanta u kosarci najgora ove godine. Netsi slabiji nego ikad, najbolji im igrac ove sezone igra za rezervnu ekipu I upravo se povrijedio.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije