Emotivan oproštaj Nihada Đedovića od Mirze Teletovića

Oglasio se na Facebooku

Emotivan oproštaj Nihada Đedovića od Mirze Teletovića

M. Šljivak

Legenda bh. košarke Mirza Teletović jučer je i zvanično objavio kraj karijere, te se odlučio prihvatiti u koštac sa problemima u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine.

Nakon dugogodišnje karijere Teletović se odlučio na odlazak. Jučer je to potvrdio, a nakon ove odluke čestitke stižu sa svih strana.

Jedna od njih je došla od nekadašnjeg reprezentativca BiH Nihada Đedovića koji je Mirzi uputio emotivnu poruku na Facebooku.

"Imao sam tu čast da budeš moj kapiten. Hvala ti za sve što si uradio na košarkaškom terenu, sada je vrijeme za neke nove izazove i uspjehe. Čast je bila igrati sa tobom kapitenu", napisao je Đedović.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Đedović je nešto ranije prestao sa nastupima u nacionalnom timu i to nakon što je dobio njemački pasoš zbog kojeg se morao odreći bh. državljanstva.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kakva je to čast odreći se beha državljanstva?
35 12
Ismet_Hadziosmanovic
Usa brnjo,odreko si se bh drzavljanstva insad nesto pricas. Treba ti zabranit ulazak u drzavu
22 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi