15

Komentari (15)

Husrefbeg22
Idiot ostaje idiot. Dok je svijeta bit ce i budala.
BigBabo
Pametan covjek. Erdogan je obicna suga i komunjara. Sta fali ako ga je Kanter kritikovo, to znaci da taj Erdogan nije sposoban lider svoje zemlje jer je previse ocajan.
Jakako
Nije on kritikovao Erdogana nego je aktivan član terorističke organizacije Gülen-ovaca. Zapadni mediji objavili da je zbog kritike a naši i onako samo znaju prepisivati.
King_Kenny
@BigBabo ...problem je u tome sto kada kritikuje Erdogana svi ga podrzavaju jer je Erdogan diktator,ovakav,onakav...ali kada kritikuje kineskog predsjednika koji je 100x gori diktator od Erdogana,onda svi sute,jer svi vole kinesku lovu vise nego ljudska prava tamo nekakvih Ujgura nad kojima se vrsi genocid...
Lalaland
A Erdogan je najveći Gulenovac jer mu je in mentor ?
Malmi_Suomi
@King_Kenny UN je objavio ali ne i SUD ( jer kao što kažeš, draža im je lova kineska) da je bio u Mijanmaru GENOCID nad Ujgurima. ( koliko sam ja u toku)
Kina i Mijanmar ne mogu ljude islamske vjeroispovijesti NIKAKO to cijeli svijet zna ali ... KINA i kineske pare su iznad i genocida nad Ujgurima i ima njih na milione ( nisu oni " tamo neki")
Turgut2
Uff jadnog li aptala
Arnel925
Ja da sam dobio američko državljanstvo dao bi sebi prezime Trump
user1582456981
Sa takvom idejom zamoli konzulat mozta ti i daju
King_Kenny
...nece on jos dugo igrati u NBA...Kinezi bojkotuju prenose NBA zbog njega,a Amerikancima je profit na prvom mjestu,tako da ce gospodin Freedom uskoro zavrsiti NBA karijeru.
user1582456981
Bas ce da se nasekira, zaradio je za citav zivot hahha
Babajaga
Sigurno zbog jednog spadala bojkotuju.. Gdje si šta ima
Keno
Ne znam sto pucate minuse tipu upravu je. Samo pogledaj kako im se ovi glumci iz hollywooda izuju zbog para. Npr. John Cena kao prvi
King_Kenny
...u Kini se ne prenose utakmice Boston Celticsa jer je on kritikovao Kinu i njihovog predsjednika zbog genocida nad Ujgurima i jer je iskazao podrsku Tibetu...ne prodaju se dresovi Celticsa i klub je na gubitku jer je Kina ogromno trziste...i u koji god klub ode tako ce biti,jer u Kini vlada diktatura,tako da ce on tesko naci klub kada mu istekne ugovor sa Bostonom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti