U Atamanovom stručnom štabu i 11-godišnjak

Njegov sin mu pomaže

U Atamanovom stručnom štabu i 11-godišnjak

E. Škorić

Trener turskog Efesa Ergin Ataman priznao je da je njegov 11-godišnji sin Sarp takođe član stručnog štaba.

Trener aktuelnog evropskog prvaka govorio je kako mu je sin pomagao donekle u pripremi meča protiv Milana.

"Da, on je član stručnog štaba. Zna sve o našoj svlačionici. Uskoro će krenuti da pohađa euroliginu trenersku akademiju. Svuda me prati i daje mi izvkeštaje sa mečeva", izjavio je Ataman.

Inače, Efes je loše otvorio sezonu, te je upisao tri poraza u prva tri kola Eurolige, što niko nije očekivao s obzirom na osvojen naslov prvaka Erope sezonu ranije.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Mentalno se još nismo oporavili od uspjeha u Kelnu. Ovo je druga sezona. Čini se da nismo spremni da se borimo na najvišem nivou", izjavio je turski stručnjak.

Top Komentari

Belajsuz1989
Sta je ovdje cudno i ja sam doduse sa 12.godina bio u strucnom stabu sa ocem na gradjevini ;) (donesi cekic,letvu,dasku,lopatu,ponekad kompresiju )
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi