Eurobasket se bliži, a za bh. tim stigle loše vijesti

Čeka nas pakao u grupi

Eurobasket se bliži, a za bh. tim stigle loše vijesti

H. Zilić

U septembru počinje Eurobasket za košarkaške.

Prvenstvo će se igrati od 1. do 18. setpembra u četiri države, a domaćini su Češka Republika, Gruzija, Italija i Njemačka.

Na ovom prvenstvu će nastupati i reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Izabranici Adisa Bećiragića nalaze se u grupi B koja se igra u Kolnu, a pored naše selekcije i domaćina Njemačke u grupi su još Litvanija, Slovenija i Francuska.

Naši košarkaši nisu imali sreće u žrijebu, a danas je stigla još jedna vijest koja neće obradovati naš tim.

Jedan od favorita ne samo naše grupe nego i cijelog prvenstva selekcija Slovenije dolazi u najjačem sastavu, a pored Luke Dončića tu će biti i Goran Dragić.

Oglasi

Govorilo se da je Dragić u kvalifikacijama za Mundobasket odigrao posljednji meč u nacionalnom timu, ali još jedna NBA zvijezda iz Slovenije je ipak prelomila i gledat ćemo ga na Eurobasketu što je potvrdio objavom na društvenim mrežama.

"Vratio sam se", napisao je Dragić uz fotografiju u dresu Slovenije.

Sigurno je da naše košarkaše čeka težak posao u grupi, ali predaje nema, pogotovo jer ćemo i mi u svojim redovima imati NBA zvijezdu Jusufa Nurkića.

Inače, naš tim je trenutno na pripremama na Vlašiću i sve prolazi u najboljem redu.

Top Komentari

prvenac
Totalno debilan naslov, loše vijesti to što će ostali biti kompletni.
9 0
user1651398816
Ma boli Nas briga tu je nurkic, Robertson,garza, kamenjas,halilovic, sulejmanovic, Musa,gegic ,alibegovic, campara, delalic, tu je ekipa bosno domovino nemoj imat milosti gazi sve pred sobom??????
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi