Gegić na nivou u ludom trijumfu Parisa, nestvarna utakmica u Podgorici

Nastupili večeras još Kamenjaš, Atić, Lazić i Stipanović

Gegić na nivou u ludom trijumfu Parisa, nestvarna utakmica u Podgorici

H. Zilić
Teme:

Dosta uzbuđenja bilo je večeras u košarkaškom Eurocupu u utakmicama 3. kolo.

Budućnost i Paris su umalo prokockali nemoguće.

Ekipa iz Podgorice je pred početak četvrte četvrtine vodila 17 razlike protiv grčkog Promitheasa da bi meč na kraju otišao u produžetke.

Ipak Budućnost se u produžetku spoasila velike katastrofe i slavila sa 95:89.

Podgoričku ekipe do trijumfa je vodio Booth sa 18 poena, a što se tiče bh. reprezentativaca imali su skroman učinak. Kamenjaš je susret završio sa šest poena i tri soka, Atić sa četiri poena i tri soka, dok je Lazić na terenu proveo samo pet minuta i upisao dva skoka.

Paris je umalo prokockao 14 razlike protiv Trenta, ali na kraju su slavili 86:91.

Parižane je do pobjede predvodio Allman sa 23 poena i pet asistencija, a odličan je bio naš Amar Gegić sa učinkom od deset poena, četiri skoka i tri asistencije za 19 minuta provedenih na parketu.

Cluj je u uzbudljivoj utakmici poražen od Venezije 80:85, Andrija Stipanović je za domaću ekipu ubacio 12 poena i dodao dva skoka i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Dramatično je bilo i u duelu Hamburga i Slaska, na kraju je njemački tim slavio rezultatom 87:83.

Preostali mečevi trećeg kola košarkaškog Eurocupa igraju se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi