Musa: Zvezda će biti uskoro na pravom nivou, Partizan je preozbiljan to će biti za nas mini finale

Komentar nakon utakmice u Beogradu

Musa: Zvezda će biti uskoro na pravom nivou, Partizan je preozbiljan to će biti za nas mini finale

Haris Zilić

Real Madrid je u 15. kolu Eurolige u gostima savladao Crvenu zvezdu rezultatom 72:58 u sjajnoj atmosferi koju su u beogradskoj Štark Areni napravili navijači Zvezdze.

U timu Reala skromnu paritju je imao naš Džanan Musa koji je za 19 minuta na parketu zabio četiri poena, dodao jedan skok i dvije asistencije.

Nakon utakmice Musa je dao komentar na večerašnja zbivanja u Beogradu.

"Znali smo da će Zvezda biti nezgodan protivnik. Odigrali smo maksimalno i ostvarili pobjedu koja nije bila lagana kao što rezultate kaže, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu", rekao je Musa.

Prokomentarisao je i Crvenu zvezdu u ovoj sezoni.

Oglasi

"Imaju sve, ali nikako da to uklope, mislim da će uskoro biti na svom pravom nivou i da će se boriti do kraja za što bolje pozicije na tabeli."

Musa smatra da je drugi beogradski tim ekipa Partizana ozbiljna ekipa i upravo crno-beli stižu u Madrid i to će za Real biti dobar ispit smatra naš reprezentativac.

"Partizan je stvarno preozibljan, to će za nas biti mini finale, tako ćemo se spremiti. idemo u Madrid pa ćemo razmišljati dalje."

Za kraj, Musa je imao i poruku za navijače u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Volim vas, nadam se da uživate u igrama i da vas činim ponosnim", završio je košarkaš Reala.

Real je sada na učinku 14-1 i ubjeldjivi su lideri Eurolige, dok je Crvena zvezda na 16. poziciji s omjerom 5-10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti