9

Komentari (9)

Fino alla Fine
Bravo Krajišniče
Realno01
Svi ste-smo srali po njemu jer realno je u NBA bio prelos i to je cinjenica i manite se te seljacke demagogije vi ste ovo vi ste ono gledajte ga sada.Svima je naravno drago da se Musa izvukao iz krize i da igra odlicno i samo nek nastavi ovako .Sta je tu cudno i lose kada neko kaze ono sto jeste,kada si los si los a kada si dobar si dobar.Eto pojedina nevinasca govorila da je dobar kad je bio u NBa kada je vidljivo bilo da nije,ma hajte molim vas ljubi vas majka.Ucinio je pravi potez povratkom u Evropu i podigao svoju igru,odlicno.
user1609866240
Bravo Mustafa!
user1604155860
Meni je drago da ste mnogi prihvatili svoju gresku kada ste napadali Musu,pa ljudi moji nas je trebaga podrzati i kad neide a tako i ostale sportiste.Sportisti su jedini pravi ambasadori ove nam napacene i lijepe nase BiH.
makelele
A jes mi drago sto mi je zacepio usta, sr ao sam po njemu i sad ovo radi! Bravo Musa! Svaka ti dala! #musaoprosti
King_Kenny
@makelele ...i ja sam,ali ocito je odrastao...onaj Breogan mu je spasio karijeru...da je odmah otisao u neku slabiju ekipu umjesto u NBA i isao stepenicu po stepenicu,on bi danas rasturao u NBA...
user1665480772
Svaka čast momčino!!!
user1666374721
Bravo majstore sa Une, ponosu Bosne.
adi4
Bravo musa,pokazi sta znas i umijes
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.