Real Madrid ostao bez legende: "Moram ići da ispunim san, čekam to cijeli život"

Emotivan oproštaj

Real Madrid ostao bez legende: "Moram ići da ispunim san, čekam to cijeli život"

A. Čaušević

Utakmica Real Madrid - Manresa je bila posljednja u dresu kraljevskog kluba za Facunda Campazza.

Campazzo će nakon šest godina igranja za Real gdje je izgradio status legende napustiti Madridđane i karijeru nastaviti u NBA ligi.

Tokom utakmice protiv Manrese je bilo vrlo emotivno, a na kraju je Argentinac sa 20 poena bio i najefikasniji igrač sa 20 poena u pobjedi svog sada već bivšeg kluba.

Campazzo će karijeru nastaviti u NBA ligi. Dogovorio je saradnju s Denver Nuggetsima gdje stiže s reputacijom jednog od najboljih igrača koji se takmiče u Evropi.

"Moram ići da ispunim san. Cijeli život sanjam o tome", između ostalo je popularni Facu naveo u emotivnoj objavi na Twitteru.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Odlični košarkaš je s Realom osvojio veliki broj trofej, a svakako se najviše ističu dvije Eurolige. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Strašan igrač
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi