Fenomenalni Jokić nedovoljan Nuggetsima, Bogdanović odličan

Jazz slavio u gostima

Fenomenalni Jokić nedovoljan Nuggetsima, Bogdanović odličan

A. Čaušević

Nikola Jokić je odigrao fantastičan meč protiv Utah Jazza, ali to njegovom timu nije bilo dovoljno za pobjedu.

Jazz je u gostima pobijedio Denver Nuggetste rezultatom 105:109, a pobjednik je odlučen u posljednjim minutama.

Jokić je na kraju meč okončao sa 35 poena, 14 skokova, a dijelila ga ja je jedna asistencija od triple-double učinka.

Goste su do pobjede vodili Clarkson sa 23 poena te Gobert sa 15 poena i 13 skokova, odličan je bio i Bogdanović sa 17 poena.

De'Aaron Fox je također bio fenomenalan u drestu Sacramento Kingsa protiv New Orleans Pelicansa, ali to nije previše pomoglo njegovom timu.

Kingi su izgubili od Pelicansa 123:128, a Fox je meč okončao sa 43 poena i 13 skokova. Goste je predvodio Williamson sa 31 poenom.

LA Clippersi su se bez problema obračunali s Indiana Pacersima. Slavili su sa ubjedljivih 129:96. Morris i Geroge su postigli po 20 poena. Za goste se sa 23 poena istakao McDermott.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije