Fournier pauzira nekoliko utakmica

Orlando oslabljen

Fournier pauzira nekoliko utakmica

E. Škorić

Orlando Magic će naredne dvije utakmice odigrati bez svog sjajnog šutera Evana Fourniera.

Francuski reprezentativac se povrijedio, ali povreda nije ozbiljnije prirode, pa će Fournier odmoriti svega dvije utakmice, što je objavio i Orlando.

Postoji mogućnost da Orlando odigra i više od dvije utakmice bez Fournira, ovisi o tome kako bude tekao proces oporavka.

Ono što je sigurno, Nikola Vučević i društvo iznijet će teret bez Fournira u susretima protiv Denver Nuggetsa i Atlante Hawksa.

Na posljednjih 10 mečeva Fournier je na prosjeku od 17 poena i 2.7 asistencija po meču, a u meču protiv Atlante Hawksa je prije dva dana ubacio 27 peona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi