15

Komentari (15)

prvenac
Naravno da možemo puknut Crnogorce 20 komada a poslije možemo i izgubiti od Mađarske, nije to toliko važno
user1666374721
I šta smo dobili s tim ako izgubimo od mađarske a oni dobiju češku, opet su ispred nas
user1604155860
Kakva nam je drzava sa ovim kvazi politicarima dobro imamo i bilo kakvu reprezentaciju i da hoce bilo ko jos da igra za nasu reprezentaciju u bilo kojem spirtu.
K79
kakva sad smjena generacija?! pa jedino je Miralem stariji a i on moze jos puno dat kao kapiten idealan momak a ovi ostali svi u najboljim godinama ! realno ove sve nove sto je zvao nisu za repke, steta za velike izostanke jer ona francuska nije nista posebno moglo se snjima igrat glat,
hamdi kurtes
Selektor zvani "teleća glava".
user1639705257
@hamdi kurtes pa tebi Džeko Pinokio , pa evo Bećiragić teleća glava ... Pa svi imaju " nešto " ali jedino TI si ISPRAVAN sa svojim negativnim komentarima na portalu.
E moj " Hamdija kurtešu".. gledaj prvo SEBE pa komentariši drugog ti PERFEKTNI odani čitaoče ovog portala.
Ajax11
Nazalost , CG se ne moze dobiti 20+ razlike sa ovom ekipom! Veliki kiks je bio tamo izgubiti s onoliko razlike ! Treba se oprostiti od Atica i Vrabca , dosta više
Azur77
Ljudino,zašto Atića?
user1639705257
@Ajax11 evo još jedan selektor .. od 3.5 miliona BH građana još jedan u nizu hehehehe.
Ma sa ovim našim momcima i selektorom kakvog imamo mi smo već na SP , s obzirom da imamo KSBiH kakav imamo.
Ma bravo selektore Bećiragiću i bravo momci!!!
Kada se onako ostavi srce na terenu za mene ste kao da ste već na SP.
rauber_bh
Neka je i Penava doceko da igra više od minute.
DOKTOR_GAZ_
NE LAZIMO SE..i da dobijemo Crnu Goru, zabrljat cemo u Mađarskoj..jednostavno smo TAKVI..lakse se pomiriti da NEMA NISTA OD TOGA..ali ne mozes ti DVOZUBIM OBJASNITI..oni se kunu u ALLAHA, a redovno igraju KLADIONICU i piju ALKOHOL..da ima neko prvenstvo u KALKULACIJAMA, tu bismo bili SAMPIONI..
user1639705257
Ne serri gazija i ti više . Yebi se, dosadan si yebo te Tito mrtvi
DOKTOR_GAZ_
Ima li sanse DVOZUBI? Razumijem, navijac si AR567ALA, vjecito se necemu nadas..popusti makar sa reprezentacijom, budi REALAN bar jednom u zivotu..NEMAMO SANSE, KOPCAS?
user1639705257
Pokakim i TEBE i Arsenal, BOLESNIK jedan primitivni i pokake te svi DVOZUBI, gnjidice mala, prljave duše i pokvarenog mozga. Bogu hvala pa ne navijaju svi bolesnici kao što si ti za reprezentaciju BiH, i ima nas drugačijih od tebe.... E čuj Arsenal?? Nije bolest sve što boli, ali fakat.
user1647539682
Sanse ima i dok god je ima treba se nadat...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.