Košarkaš Sparsa za SportSport.ba

Gajić: Mladost je kvalitetna, ali idemo na pobjedu

Sparsi sutra gostuju u Mrkonjić Gradu gdje će ih dočekati ekipa Mladosti.

Na posljednjem treningu sarajevskog tima pred polazak na ovo gostovanje razgovarali smo sa Nikolom Gajićem, košarkašem Sparsa, koji je ukratko najavio meč koji slijedi.

"Pripremali smo se tokom pauze da prekinemo niz od dva poraza. Svakako da je Mladost jedna kvalitetna ekipa, koja s nama dijeli vrh, ali idemo na pobjedu", rekao je Gajić, koji je dodao:

"Atmosfera je prilično dobra. Mnogo smo radili ovih dana i nadamo se da ćemo ispraviti svoje greške. Dobro je što nemamo nekih povrijeđenih igrača i svi ćemo biti spremni za ovaj meč".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi i Mladost se, uz Kakanj, nalaze na vrhu tabele sa omjerom od jedanaest pobjeda i tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi