Gegić: Želimo Slobodu vratiti tamo gdje joj je mjesto
Tuzlaci će iduće godine na poziciji playmakera imati dva bh. reprezentativca

Novi košarkaš Slobode za SportSport.ba

Gegić: Želimo Slobodu vratiti tamo gdje joj je mjesto

E. Dindić

Bh. reprezentativac Amar Gegić je jedno od mnogobrojnih pojačanja OKK Sloboda za novu sezonu u kojoj će nastupati na dva fronta - u domaćem prvenstvu i ABA 2 ligi.

U kratkom razgovoru za SportSport.ba Gegić se osvrnuo na to kako je došlo do toga da stigne u Mejdan, te na očekivanja od iduće sezone.

"Josip Pandža je trener sa kojim sam već sarađivao, a pravi se i izuzetno mlada ekipa što mi zaista imponuje. Uz divnu publiku koja je uvijek uz svoj tim u Mejdanu mislim da možemo Slobodu vratiti tamo gdje pripada."

Visoke su ambicije Tuzlaka ove sezone.

"Vjerujte, Sloboda će brzo biti tamo gdje joj je mjesto. Mi ćemo igrati košarku u koju ćemo uložiti dosta energije, te, ponavljam opet, uz ovu divnu publiku možemo samo dobre stvari očekivati", rekao je Gegić te dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Što se tiče mojih igara nisam neko ko puno voli da govori. Ja sve što imam kažem na terenu, tako će biti i ovaj put.", završio je Gegić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti