"Gobert je dostupniji nego što to mnogi misle"
Foto - EPA

Mogao bi otići

"Gobert je dostupniji nego što to mnogi misle"

M. Šljivak

Rudy Gobert mogao bi napustiti redove Utah Jazza.

Francuski centar i najbolji defanzivac NBA lige došao je u centar pažnje nakon što je postao prvi igrač s koronavirusom u najjačoj ligi svijeta, a samo nekoliko dana prije toga je ismijavao virus i namjerno je dodirivao saigrače i mikrofone.

Gobert je u lošim odnosima sa svlačionicom nakon toga, a posebno sa zvijezdom Donovanom Mitchellom, a novinar The Athletica David Aldridge tvrdi da bi Jazz mogao trejdovati 27-godišnjeg centra.

"Bilo je određenih komešanja čak i prije nego svega oko koronavirusa. Nisu ga se pokušali riješiti olako, ali je bio dostupniji nego što to ljudi misle. Ne bi me čudilo da ga Utah trejduje nakon ove sezone", rekao je David Aldridge.

Gobert je u Utahu kompletnu karijeru, a ove sezone je prosječno ubacivao 15.1 poen i imao je 13.7 kokova i 2.2 blokade po meču.

Top Komentari

dinass
Debil
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi